aixmes.com

Φιλελεύθερος
Τα κύτταρα μπορεί να βλάψουν την υγεία Εκτύπωση E-mail
21.02.08

ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Το ότι τα κόμματα είναι τα κύτταρα της Δημοκρατίας το ξέραμε, μας το λένε εξάλλου τόσο συχνά, το εμπεδώσαμε πια. Αυτό που δεν ξέραμε είναι πόσο κακό μπορούν να κάνουν αυτά τα κύτταρα, όχι στη Δημοκρατία, αλλά στον ανθρώπινο οργανισμό.

 
Ζητείται αξιοπιστία Εκτύπωση E-mail
20.02.08

Του Γιάννη Αντωνίου

Όσο αποκρουστική είναι η αλαζονεία που συνήθως κυριεύει τον νικητή, άλλο τόσο ενοχλητική είναι η έπαρση στην οποία καταφεύγει ο ηττημένος όταν εκ των πραγμάτων από χαμένος μετατρέπεται σε ρυθμιστή και θέλοντας και μη, καθοδηγείται από ρεβανσισμό. Όταν αναφερόμαστε σε αλαζονεία δεν εννοούμε ασφαλώς τους δύο νικητές του πρώτου γύρου των εκλογών, ούτε και αποδίδουμε συμπεριφορά έπαρσης στους χαμένους.

 
Ξεκάθαρες κουβέντες Εκτύπωση E-mail
19.02.08

(Σημερινή)

Ο ΛΑΟΣ αποφάσισε: Δύο εκ των υποψηφίων θα αναμετρηθούν στο δεύτερο γύρο της προσεχούς Κυριακής. Χριστόφιας ή Κασουλίδης θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 
Για το σωστό περιεχόμενο Εκτύπωση E-mail
19.02.08

Του Άριστου Μιχαηλίδη

Χτες ορισμένοι μου θύμισαν τις μέρες μετά το δημοψήφισμα. Με αντίστροφη φορά. Εκείνοι, που υποστήριξαν τότε το Όχι, δηλαδή το 76% του λαού, σιώπησαν. Δεν πανηγύρισαν, δεν βγήκαν στους δρόμους να εκδηλώσουν την ανακούφιση και τη χαρά τους μετά τις 24 Απριλίου.

 
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Εκτύπωση E-mail
18.02.08

Του Γ. Σέρτη

ΙΔΟΥ... τυχερούληδες, Νεοκύπριοι! Μέσα στα υπόλοιπα δεινά που μάς επέβαλε η βρετανική δολιότητα, μέσα από το δοτό Σύνταγμα με όλα τα σπέρματα του διαμελιστικού σχεδιασμού, υπάρχει και το θετικό που αφορά την Προεδρία της Δημοκρατίας: Ο Πρόεδρος πρέπει να συγκεντρώνει, τουλάχιστον, 50% συν μια ψήφο.

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 46 - 54 από 64

Το ασχετο

 

allez retour

 

Scripta Manent

Ζω για τότε που δεν θα υπάρχω. Ελύτης
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday307
mod_vvisit_counterYesterday211
mod_vvisit_counterThis week953

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack